"Kom jij ook voelen en beleven, en een mooie herinnering maken? Vanuit het hart samen zijn in een prachtige setting. Waarbij jij de hoofdrolspeler ben in mijn vertelling. Het zal lichter in je hart zijn dan ervoor!"

Een middag bijwonen bij Esther Vertelt, brengt altijd magisch mooie momenten met zich mee. In een prachtige ambiance van de kerken waar ik spreek, neem ik je mee op een innerlijke reis.

Misschien kom je eerst onzeker binnen en weet je niet zo goed wat je te wachten staat. Wees gerust, je zal een veilig gevoel krijgen en een diep gevoel van gezien, gehoord en gedragen worden zal plaatsnemen voor je innerlijke angsten. Met een glimlach ga je weer naar buiten, daar zorg ik voor.

Het is een interactieve lezing, waarbij ik contact maak met de groep mensen die bij me aanschuift. Ik vind het prachtig om met mijn verhaal, harten te openen en mooie inzichten te geven op de vragen die worden gesteld.

Esther

  • Thema: Zelfliefde, eigenwaarde en bestaansrecht
  • Zondag 3 juli 2022
  • Doopsgezinde kerkje Skilwyk 29 Bolsward
  • Aanvang 14.30 Zaal open 14.15 uur
  • Einde ± 16.30 uur.
  • Entree € 25,00 per persoon 
Kaarten bestel je bij ons op apollanjacrystals.nl


Esther is de auteur van de  veel verkochte prachtige Engelenkaarten "Voorbij de Regenboog" en de Licht en Liefde Inspiratiekaarten.

Esther is één van de bijzondere mensen die wij in de afgelopen jaren hebben mogen ontmoeten.

Adriana van Apollanja Crystals: "Komende zondag wanneer ze hier komt is dan ook een bijzondere voor haar denk ik. Esther brengt haar vertellingen op een heel bijzondere manier, door zich af te stemmen op de groep mensen die erbij zijn. Ze zet ieder persoon in het licht, ook als je dit zelf nog niet voelt. De weg van zelfliefde gaat hand in hand met je gevoel van bestaansrecht, zoals Esther zelf zegt, is bestaansrecht je geboorterecht. Toch ligt hierop bij vele mensen een vertwijfeling, Esther zal je meenemen in een verhaal waarbij je veel herkenning zult voelen in jezelf en ook in de ander. Ze gaat altijd met mensen in gesprek tijdens haar vertellingen en wil de zaadjes van zelfliefde planten, zodat jij verder kunt uitbloeien tot de allermooiste vlinder.

De heling en het licht wat Esther verspreid, de liefde vanuit de lichtwereld die je laat herinneren dat we het niet alleen hoeven te doen. Dat onze geliefden om ons heen staan en dat engelen ons altijd willen helpen. Dat alles is wat ik ervaar bij haar. Het is voor ons een eer dat we deze zondag juist dit thema in een vertelling van haar hebben hier in onze stad.

Herken je bovenstaande thema's of wil je gewoon je hart gevuld hebben met liefde en licht en met een glimlach naar huis gaan? Dan nodigen we je uit om in het mooie kerkje hier in Bolsward samen met ons te genieten van deze prachtige liefdevolle vrouw met haar mooie heldere licht en met je hart vol met liefde je licht weer mee te nemen de wereld in." LEES MEER OP ONZE FACEBOOK EN INSTAGRAM PAGINA'S